18. Juna 2024.

Dvorana Mladost

JU Sportska dvorana "Mladost" Prijedor

OSAM EKIPA NA ODBOJKAŠKOM TURNIRU “TROFEJ PRIJEDORA”

U Sportskoj dvorani “Mladost” u toku je međunarodni odbojkaški turnir “Trofej Prijedora”, na kojem učestvuje osam ekipa iz pet klubova iz Poljske, Dervente, Kotor Varoša, Novog Grada i Prijedora. “Veoma mi je drago što sam ovdje. Biću srećna ako pobijedimo, ali u redu je i ako ne budemo najbolje. Svejedno ću imati jedno lijepo iskustvo”, rekla je Poljakinja Đulija Kulas iz kluba “UMKS Mikro Elk”.

Predstavnici Gradske uprave prisustvovali su otvaranju turnira, potvrdivši podršku “Trofeju Prijedora”. “Drago mi je što je, nakon pandemije virusa korona, obnovljen ovaj turnir. Tu su nam i prijatelji iz Poljske, s kojima prijedorski “Vožd” ima dugogodišnju saradnju, a svojevremeno su se i takmičili u Poljskoj. Grad Prijedor će i ubuduće podržavati ovakve sportske manifestacije”, rekao je Dragoslav Kabić, predstavnik Gradske uprave Prijedor.

Organizator turnira je Odbojkaški klub “Vožd” Prijedor. “Utakmice se igraju naizmjenično u seniorskoj i pionirskoj konkurenciji. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Prijedora, u sklopu projekta “Treniraj, dominiraj”. Proglašenje pobjednika trebalo bi biti danas oko 17.00 časova, nakon finalnih utakmica”, rekao je Slobodan Mudrinić, tim menadžer OK “Vožd” Prijedor.

kozarski.com