27. Maja 2024.

Dvorana Mladost

JU Sportska dvorana "Mladost" Prijedor

Ekipa iz Kotor Varoša pobjednik odbojkaškog turnira za žene

Prijedor je danas bio domaćin 10. Odbojkaškog turnira gradova za žene “Mi volimo odbojku”. Pobjednik turnira je ekipa iz Kotor Varoša, drugo mjesto osvojile su djevojke iz Gline, a treće Prijedorčanke. Od učesnika sve pohvale za organizaciju turnira.

“Već nekoliko godina smo učesnici na ovom turniru i uvijek se rado odazovemo na poziv naših sportskih prijatelja iz Prijedora. Uvijek nam je drago kad dođemo u ovaj grad. Osim dobre igre, imali smo priliku da upoznamo sportiste i trenere iz drugih klubova”, rekao je Dalibor Borković, trener ŽOK “Kozara” iz Gradiške.

Organizator turnira je Odbojkaški klub “Prijedor”. Kako ističu iz ovog kluba, Prijedor je grad odbojke, a ovaj turnir je prilika da ugoste djevojke iz ostalih gradova i opština. Pri organizaciji turnira imali smo veliku podršku Gradske uprave i na tome im se zahvaljujemo”, rekao je Vlado Vuković, trener OK “Prijedor”.

Ove godine, na odbojkaškom turniru gradova za žene, takmičile su se ekipe iz Republike Srpske, Federacije BiH i Hrvatske.