14. Jula 2024.

Dvorana Mladost

JU Sportska dvorana "Mladost" Prijedor

DVORANA „MLADOST“ ORGANIZUJE TURNIR U MALOM FUDBALU ZA SENIORE I VETERANE “PRIJEDOR 2019”

Sportska dvorana “Mladost” ponovo organizuje turnir u malom fudbalu za seniore i veterane.

Nakon takmičenja koje je održano početkom ove godine, pripreme su ovaj put krenule mnogo ranije.

Kao i prošle zime, turnir “Prijedor 2019” će biti održan pod pokroviteljstvom Gradske uprave Prijedor, a obezbjeđene su i vrijedne nagrade.

-Drago nam je da Grad Prijedor na čelu sa gradonačelnikom Milenkom Đakovićem prepoznao napore fudbalskih entuzijasta koji su uloženi za ponovno pokretanje zimskog turnira u malom fudbalu po kome smo dugo godina bili prepoznatljivi.

Prošlo izdanje ovog takmičenja proteklo je u najboljem mogućem redu a svi učesnici te prisutna publika bili su zadovoljni.

Gradska uprava je i ovoga puta obezbjedila finansijska sredstva za glavnu novčanu nagradu pobjedniku kod seniora, a uz pomoć sponzora organizator će osigurati nagrade za drugu i treću najbolju ekipu na turniru te za najbolje pojedince – rekao je Darko Stojanović, direktor Sportske dvorane “Mladost” i predsjednik Organizacionog odbora turnira.

On je dodao da će pobjedniku kod seniora pripasti 5.000 KM.U kategoriji veterana sve kotizacije idu u nagradni fond, pobjedniku će pripasti 70 odsto od uplata a finalisti 30 odsto.Uprava prijedorskog “hrama sporta” i Organizacioni odbor turnira “Prijedor 2019” pozivaju sve zainteresovane ekipe da se prijave.

Kotizacija za učešće kod seniora je 200 KM a kod veterana 150 KM.

Sve informacije možete dobiti putem brojeva telefona 065/991-205 i 066/684-907.

Početak turnira planiran je za 15.decembar izvlačenje parova će biti obavljeno dan ranije u maloj Sali dvorane “Mladost” od 18:00 časova.

Igraće se 5+1 a trajanje utakmica je 2×20 minuta.