18. Juna 2024.

Dvorana Mladost

JU Sportska dvorana "Mladost" Prijedor

Zavrsen 15 Međunarodni rukometni turnir veterana i veteranki Prijedor 2018

 

Grad Prijedor i ove godine bio je domaćin tradicionalnog Međunarodnog turnira veterana koji je organizovao Veteranski rukometni klub Prijedor a okupio je oko 200 učesnika.

Na parketu SD „Mladost“, nekadašnji igrači i igračice iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH podsjetili su se na najbolje rukometne dane. Iako je rezultat bio u drugom planu, tokom dvodnevnog turnira viđeno je mnogo atraktivnih akcija, golova, golmanskih parada.

U muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je ekipa ” Fit4ever” – Opuzen, drugo ” Kih” Obala Koper, a treće ekipa ” Bjelovar” .

Ono što je svima zajedničko jeste rukomet, a svi smo se složili da je najvažnije druženje. Prvi put smo u Prijedoru i pravi ste domaćini – rekao je Marinko Prović, iz pobjedničke ekipe.

Kod dama najbolja je bila ekipa ” Crne ovce” – Sinj , drugo mjesto su zauzele ” Frajle Internacionale” , a treća ekipa ” Slavonski brod ” .

Nakon takmičenja druženje je nastavljeno uz muziku,razgovore,smijeh i šalu.

Zahvaljujem se svim ekipama što su bili naši gosti. Da se i iduće godine okupimo u što većem broju rekao je predsednik Rukometnog kluba ” Veterani Prijedor ” Aleksandar Milješić.

 

« of 2 »